Què és el RSS?


Els RSS són una forma molt senzilla perquè mitjançant una subscripció puguis rebre a l'instant, informació actualitzada sobre les teves pàgines web favorites, sense necessitat que hagis de visitar-les una a una. Aquesta informació s'actualitza automàticament evitant que hagis de visitar cadascuna de les pàgines web que t'interessen per a veure si han afegit algun article nou.
 

Com llegeixo els arxius RSS


Per a llegir els arxius RSS hauràs de tenir un lector RSS, que pot ser de diferents tipus. Pot ser un lector instal·lat en el teu ordinador, pot ser el propi navegador web (Internet Explorer, Mozilla, etc...), un programa de correu electrònic (Outlook, Thunderbird, etc...) o un lector on-line (una pàgina web específica en la qual pots ingressar i veure tots els teus canals o fonts RSS juntes).

Una vegada tinguis el teu lector, simplement has de copiar l'adreça web del fitxer RSS que vulguis. Ho pots fer clicant el botó dret del ratolí a sobre de l'enllaç i seleccionant l'opció copia la drecera o clicant a l'enllaç i copiant després l'adreça que apareix a la barra del navegador


Canals RSS de Cecot
 

Cecot Opina
Notes de premsa
Agenda d'actes
Missions i fires comercials - Sector Metall
Missions i fires comercials - Sector Textil