Estrangeria

Eva Canut

Eva Canut

 

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i advocat en exercici des de l'any 2001. Des de l'any 1999 realitza tasques relacionades amb el Dret d'Estrangeria i habitualment compagina el Dret d’Estrangeria amb el Torn Ofici de Penal i Penitenciari.

Col·legiada número 26947 de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i adscrita al torn d’ofici penal i penitenciari des de l’any 2002.

Membre d'ACPE (Associació Catalana de Professionals de l’estrangeria), que reuneix diferents professionals (advocats, gestors, graduats socials) especialitzats en matèria d’estrangeria per compartir coneixements i estratègies per defensar els drets dels immigrants.

Participació a XESAJE (Xarxa d’entitats jurídiques que donen assessorament en dret d’estrangeria de l’Ajuntament de Barcelona).


* [ Avís Compliment RGPD ] Amb l’enviament d’aquest formulari de consulta a l'assessor confirmeu que heu llegit la següent Informació bàsica sobre Protecció de Dades i Política de Privadesa.

S'ofereix assessorament en:

- Qualsevol dubte o qüestió sobre els tràmits inicial per poder contractar a un treballador estranger. Ja sigui que la persona estrangera es trobi al seu país d’origen com que estigui al nostre país i es vulgui regularitzar.

- Problemes amb les renovacions dels treballadors estrangers. 

- Un estranger vol fer tràmits de reagrupament familiar.

- En cas de les persones estrangeres que vulguin tramitar la nacionalitat espanyola us informarem dels requisits i els tràmits necessaris.

- Si teniu un o un estudiant estranger a l’empresa i voleu contractar-la, quins tràmits haurem de fer.  

- Si la persona estrangera ha rebut alguna resolució denegatòria, algun decret d’expulsió. 

- Si sou nacionals de qualsevol país de la Unió Europea i heu de fer tràmits d’estrangeria.