Creació d'Empreses

Rosa Guerrero

Rosa Guerrero

Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses, per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Màster en Direcció i Gestió Financera, per l'Escola d'Administració d'Empreses de Barcelona (EAE) i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Experiència de més de tretze anys en l’assessorament a persones emprenedores, així com a empreses ja existents, informant i assessorant en tots els tràmits per la creació d'una nova empresa, realització d'estudis de viabilitat, assessorament i tramitació d'ajuts i subvencions, assessorament en la realització de plans d’empresa, així com en la gestió de projectes, en l'àmbit públic i privat, adreçats a fomentar l’emprenedoria i la consolidació d’empreses.


* [ Avís Compliment RGPD ] Amb l’enviament d’aquest formulari de consulta a l'assessor confirmeu que heu llegit la següent Informació bàsica sobre Protecció de Dades i Política de Privadesa.

S'ofereix assessorament en:

- Creació d’empreses: informació i assessorament en tots els tràmits que cal seguir per a la posada en marxa d’un nou negoci (legislació, formes jurídiques, aspectes fiscals, laborals,...)

- Realització d’una diagnosi per determinar el grau de maduresa de la idea empresarial que té l’ emprenedor.

- Acompanyament en l’elaboració del Pla d’empresa i anàlisi de viabilitat d’un projecte empresarial

- Informació i acompanyament en la recerca del finançament més idoni per a la materialització d’un projecte d’inversió

- Informació i assessorament sobre ajudes i subvencions per a la creació d’empreses

Web: Emprenedoria i Creixement Empresarial