Ajuts i Subvencions

Patronal catalana Cecot - Ajuts i Subvencions

 • Guies dinàmiques d'ajudes i incentius per a empreses

  La Direcció general d'Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa presenta les Guies dinàmiques d'Ajudes i Incentius. El terme "dinàmica" indica que aquestes Guies estan permanentment actualitzades i contenen només informació sobre ajudes i incentius amb termini de sol·licitud obert. Aquestes Guies recullen totes les ajudes i incentius atorgats i convocats per l'Administració General de l'Estat, Administracions Autonòmiques, Administracions Locals i altres organismes públics.
 • Oficina de Gestió Empresarial

  La vostra empresa es pot beneficiar de diversos ajuts directes en diversos àmbits. Entre d'altres, n'hi ha de destinats a fomentar la contractació per part de les empreses, de potenciar la innovació i a estimular la internacionalització.
 • Ajuts ACC1Ó

  ACC1Ó és l'agència de suport per a la competitivitat de l'empresa catalana experta en innovació i internacionalització, adscrita al Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya
 • Base de dades d'Ajuts i Subvencions - FISUB

  FISUB, el cercador d'ajuts i serveis elaborat per ACCIÓ. Aquí trobaràs tota la informació dels ajuts, subvencions, finançament i serveis que ofereixen les diferents administracions i organismes per a les empreses i els emprenedors ubicats a Catalunya.
 • Buscador ajuts i subvencions del blog de Fundació Cecot Innovació

  FCI informa regularment de les ajudes i subvencions principalment relacionades amb la R+D+i i les TIC en els àmbits autonòmic, estatal i internacional.
 • Àrea de Desenvolupament econòmic local - Consell Comarcal del Vallès Occidental

  L'Àrea té com missió desenvolupar serveis, programes i projectes per millorar la qualitat de l'ocupació, la competitivitat de les empreses i fomentar un territori basat en la indústria, l'economia social i el desenvolupament sostenible.

Destacats

destacats