Patronal catalana Cecot - Convocatòries

Convocatòries

 • ACREDITACIONS - 23 edició de l'acte de lliurament dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial

  • Patronal Cecot
  • 20/10/17
  • 19:00 h
  • Teatre Nacional de Catalunya - (Plaça de les Arts, 1 - 08013 Barcelona)

  Acte de lliurament de:

  23a edició dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial

  3r Reconeixement CaixaBank a la PIME responsable

  2a edició del Premi Prevint

  Reconeixement al comerç més dinàmic patrocinat per Helvetia Seguros

  Reconeixement a la Innovació patrocinat per HP.

  Des de la Cecot considerem que des del sector empresarial cal continuar reclamant plegats el valor de les empreses com l’actiu econòmic i social que son, com a generadors de riquesa i de benestar, i això no és gratuït. La presa de decisions, de vegades no desitjades, en entorns incerts; l’assumpció de risc; el lideratge i la definició d’estratègies per mantenir i fer créixer els projectes i negocis són el que fan possible que una economia i una societat progressi. I s’aconsegueix per la perseverança, l’esforç, el compromís i la tenacitat tant de les direccions com de les persones que conformen els equips.


  I la prova visible de valors com aquests són les nou empreses i organitzacions que reconeixerem el proper 23 d’octubre i motiu principal de l’organització de la Nit de l’empresari.

   

  PROGRAMA:

  19.15 h - Acreditació premsa – accés a la Sala Gran.

  20.00 h - Acte de lliurament de premis i parlaments – Sala Gran.

                 Conduït pel periodista Xavier Coral.

  21.40 h - Inici del sopar en format còctel relacional - Hall

                 [No serà permès l’enregistrament d’imatges o àudios durant el sopar. Els professionals que vulguin entrevistar els assistents, hauran de realitzar aquestes entrevistes al photocall exterior ubicat a l’entrada del TNC per facilitar la dinàmica i logística interna del còctel relacional]. 

  23.00 h - Fi de l'esdeveniment.

   

  CAL QUE OMPLIU EL FORMULARI D’ACREDITACIÓ AMB LES VOSTRES DADES DE CONTACTE ABANS DEL DIMECRES 20 D’OCTUBRE A LES 17H

   

  Descarregueu-vos aquí el dossier de premsa complertque amplia la informació de totes i cadascuna les empreses, entitats i personalitat guardonades en la 23a edició dels Reconeixements al Progrés Empresarial.

 • Organitzacions empresarials demanen l'empara del Síndic de Greuges per considerar que la reforma del peatge elèctric perjudica empreses catalanes

  • Cecot - CC de la Fusta - FEM - Síndic de Greuges de Catalunya
  • 02/06/17
  • 11:15 h
  • Seu del Síndic de Greuges de Catalunya - Passeig Lluís Companys, 7 - (08003 - Barcelona)

  Les organitzacions empresarials al·leguen que la reforma no s’ha desenvolupat sota criteris tècnics objectius, tal com reclamava la Plataforma kV25/30, i atempta contra la unitat de mercat i la competitivitat empresarial.

  Arran dels canvis juridicopolítics, fruit de l’acord del Govern central amb el PNV, que entraran en vigor l’1 de gener de 2018, en relació amb el canvi de tarifa energètica en les línies de distribució de tensió entre 30 i 36 kV, les empreses industrials catalanes continuen mantenint un sobrecost estimat de 200 milions d’euros anuals.

  Aquest acord deixa fora les 3.277 empreses a Catalunya que, mitjançant la Plataforma kV 25/30, reivindicaven un canvi normatiu per eliminar la discriminació tarifària elèctrica que afecta un total de 5.800 companyies a tot el territori.

  Amb aquesta decisió, el Govern central, lluny de corregir l’error del 2008 de gravar aquestes empreses amb uns peatges injustos, torna a penalitzar la indústria catalana mantenint un criteri del tot injust.

  Les organitzacions empresarials consideren que la decisió comporta discriminació i perjudici per a les empreses catalanes, que són els motors econòmics del país, per la seva aportació al PIB espanyol, la seva capacitat exportadora i de creació d’ocupació.

   

 • RETAILcat presenta al Parlament les esmenes a la Llei de Comerç

  • RETAILcat
  • 24/04/17
  • 11:30 h
  • Parlament de Catalunya - davant Sala 4

  Aquest dilluns, 24 d'abril, RETAILcat, organització empresarial representativa del comerç i del retail a Catalunya, presentarà al Parlament, les esmenes consensuades per tots els seus membres, a la nova llei del comerç, serveis i fires de Catalunya, aprovada pel Govern.

   

  Totes les esmenes han estat treballades sota el prisma de la nova realitat comercial actual i en previsió dels futurs canvis, presumibles en un sector dinàmic, competitiu i en constant transformació com és el del retail. D'acord a tot plegat, RETAILcat, vol una llei de comerç on es plantegi amb claredat el model BID per a la gestió dels eixos urbans compactes, i en la que es reculli, també, una regulació específica per al comerç online. Altres esmenes seran les relacionades amb els articles de la Llei referents a horaris comercials, rebaixes i municipis turístics.

   

  Joan Carles Calbet, president de RETAILcat serà l'encarregat de presentar, primer, davant els parlamentaris totes aquestes esmenes i també d'atendre als mitjans de comunicació a la finalització de la compareixença, a les 11,30h, al mateix Parlament.

   

  Els periodistes sense acreditació habitual al Parlament n’han de demanar una a premsa@parlament.cat. A la sol·licitud hi han de fer constar el nom i els cognoms, el número de DNI o passaport i el mitjà per al qual treballen. El Parlament només tramitarà les peticions enviades des del correu corporatiu del mitjà.

   

  Sobre RETAILcat

  RETAILcat representa 30.000 establiments comercials repartits per tot el territori català (un 30%), que dóna feina a 230.000 treballadors, gairebé el 50% de treballadors del retail de Catalunya,  representant conjuntament el 7% del PIB.

   

  +info:RETAILcat – Premsa: Susanna Cuadras. Tel. 647365640 / comunicacio@retailcat.org

Últimes convocatòries

Cerca a la Sala de premsa