Patronal catalana Cecot - Cecot Opina
Patronal catalana Cecot -
Imatge d'Stuart Miles (FreedigitalPhotos)
Editorial

Què tenim previst per al 2018?

Com cada any, hem preguntat als membres de les juntes directives de tots els col·lectius professionals i empresarials que fan gran aquesta casa, quina valoració empresarial fan del 2017 i les perspectives que tenen per al 2018.

Últimos articulos

  • Màrqueting 26/02/18

   La tècnica del Mussol per generar noves idees i oportunitats de negoci

   Santi Rius, assessor en màrqueting on-line de la Cecot Podem afirmar que no hi ha un únic origen per arribar a la idea d'un nou negoci, ja que cada persona emprenedora té la seva pròpia idea de negoci com a conseqüència de la seva situació personal, familiar o professional.
  • Innovación 27/12/17

   Indústria 4.0 i el necessari retorn de la indústria.

   Pedro Gómez, assessor TIC de la Cecot En els anys 70 s'implanta la idea de que la indústria era un sector de baixa qualificació, contaminant i que a més no aportava valor i competitivitat, per tant, s'havia d'impulsar economies terciàries i de serveis.
  • Innovación 17/10/17

   Assistència a la venda i tecnologia a la botiga del futur

   Pedro Gómez, assessor TIC de la Cecot El comerç de carrer pot oferir com a element diferencial el contacte personal amb els clients.
  • Infraestructuras 23/03/17

   El Vallès, marc de treball entre municipis

   Manel Larrosa, Via Vallès | Membre plataforma FEM Vallès En el nostre entorn del Vallès, de l?ordre de la meitat de la ciutadania treballa o estudia fora del seu municipi.

Búsqueda de artículos

Destacats

destacats