Patronal catalana Cecot - Cecot Opina

Cecot opina

Patronal catalana Cecot - Cecot opina
Imatge façana edifici de la Cecot
Editorial

Posicionament vers el tracte a les institucions catalanes

El Comitè Executiu de la patronal Cecot manifestem públicament el nostre més enèrgic rebuig davant la intervenció de les institucions i les finances de la Generalitat que suposen la limitació de l'autogovern de Catalunya.

Últims articles

  • Infraestructures 23/03/17

   El Vallès, marc de treball entre municipis

   Manel Larrosa, Via Vallès | Membre plataforma FEM Vallès En el nostre entorn del Vallès, de l?ordre de la meitat de la ciutadania treballa o estudia fora del seu municipi.
  • Laboral 22/02/17

   Formació i futur

   David Garrofé, secretari general de la Cecot Diferents estudis publicats per prestigioses universitats, entre elles la d?Oxford, alerten que prop del 50% de les professions actuals hauran desaparegut, com a molt tard, en dues dècades.
  • Competitivitat 16/01/17

   A l'empresa, judici o mediació?

   Asun Cirera, advocada i assessora a la Cecot. Avui més que mai, davant l'actual context polític i social, estem aprenent que la judicialització de determinats conflictes ens porta a un sense sentit o, el pitjor, a un carreró sense sortida.
  • Vendes 28/09/16

   Equips de venda: glamur o metodologia?

   Montserrat Soler, assessora en vendes de la Cecot No fa gaire un empresari compartia amb mi algunes de les seves inquietuds en relació a la xarxa de vendes: Per què uns venedors obtenen resultats molt millors que altres, en similars circumstàncies i condicions?

Cerca d'articles

Destacats

destacats

 • Cecotnomic