BANC organitza la presentació de set projectes empresarials al Saló Innova

BANC organitza la presentació de set projectes empresarials al Saló Innova

Fotografia de la sala durant el Fòrum d'Inversió

Les empreses de nova creació que van exposar el seu projecte són Beach Box Gym, Onair Shopping, Whoopee, Ubik Solutions, Popsicase, The Moat Crew i JPS Projects.

16/05/17 · Cecot


·         Una cinquantena d’inversors assisteixen al Fòrum d’Inversió que la xarxa BANC va organitzar en el marc del Saló Innova a la Farga de l’Hospitalet.

·         Cada empresa va comptar amb set minuts d’exposició i cinc minuts per respondre preguntes per part dels inversors.

 

La Farga de l’Hospitalet va acollir la setmana passada el Saló Innova Barcelona, un saló internacional destinat a la innovació. BANC, Business Angels Network de Catalunya, va ser l’organisme encarregat d’organitzar el Fòrum d’Inversió dins el marc del saló.

Les set empreses escollides per presentar els seus projectes van haver de superar un procés de selecció previ dut a terme pel comitè de selecció del Fòrum, que comptava amb representants de l’empresa organitzadora del saló i amb analistes de la xarxa BANC. Per tal de fer l’última selecció entre els deu finalistes, BANC també va organitzar una sessió de pitch per tal d’assessorar als emprenedors en com fer la presentació.

Les intervencions de Josep Maria Garcia Monpel, tinent d’alcalde de l’Hospitalet de Llobregat i president del Consell d’Administració de La Farga de l’Hospitalet, i en David Garrofé, secretari General de la Cecot van donar inici al Fòrum, que va estar conduit pel director executiu de BANC, Albert Colomer.

El Fòrum va permetre generar el primer contacte entre els set projectes i els inversors. Cada emprenedor va disposar de set minuts per presentar el seu projecte i uns cinc minuts per respondre les preguntes dels inversors.

Durant el Fòrum es va demanar als inversors feedback i l’interès sobre els projectes. Una informació que utilitzarà la xarxa per ajudar als emprenedors a seguir avançant en el seu camí.

 

Els projectes que van presentar són els següents:

·         Beach Box Gym: Gimnàs autosuficient i transportable per col·locar a les platges.  

·         Onair Shopping: Plataforma que connecta consumidors amb botigues físiques, mostrant els productes i els preus a l’usuari.

·         Whoopee: APP gratuïta que permet trobar qualsevol esdeveniment o festa particular o be crear-lo.

·         Ubik Solutions: Firma de tecnologia dedicada al I+D+i en solucions d’electrònica innovadores de cara a un futur intel·ligent i solar.

·         Popsicase: Fundes amb mànec intel·ligent per a mòbils que faciliten la seva utilització.

·         The Moat Crew: Projecte d’intel·ligència artificial, cloud computing i un dispositiu IoT per analitzar en temps real l’estat de salut de qualsevol empresa i analitzar els riscos de la mateixa.

·         JPS Projects: Venta de productes de protecció de superfícies. També productes antigraffiti, antiadhesius, etc.

 

Sobre BANC

BANC, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal Cecot i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). BANC està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), es membre de la Asociación Española de Redes de Business Angels (AEBAN), de l'European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).

 

BANC - BUSINESS ANGELS NETWORK DE CATALUNYA

C/Veneçuela, 103, 1r pis (districte 22@) - 08019 Barcelona

Tel: 93 266 70 67 - info@bancat.com

 

Documents relacionats