Vuit anys de col·laboració entre Vueling i la Cecot per incrementar la competitivitat empresarial

Vuit anys de col·laboració entre Vueling i la Cecot per incrementar la competitivitat empresarial

Fotografia d'Abad i Sánchez-Prieto després de signar el conveni de col·laboració

Des de la primera signatura, més de tres mil cinc-centes empreses associades a la Cecot s'han beneficiat de l'acord per als desplaçaments de les serves plantilles en els països on opera la companyia.

11/04/17 · Cecot


  • L’any 2009 la patronal Cecot i Vueling van signar per primera vegada un acord de col·laboració que responia a l’estratègia de l’aerolínia d’apostar pel passatger de negocis.
  • Els socis continuaran gaudint de descomptes del 30% en tarifa Excellence, promocions especials per a fires i promocions puntuals amb descompte sobre Seient Priority i Tarifa Optima, entre d'altres.

 

Els presidents de Vueling, Javier Sánchez-Prieto, i de la Cecot, Antoni Abad, han ratificat el compromís d’amb dúes entitats per donar continuïtat a la col·laboració que van establir l’any 2009, per primera vegada. Des de llavors i de manera sistèmàtica, Vueling i Cecot han anat renovant l’acord ininterrompudament durant els últims vuit anys.  

 

A través del conveni, els socis de la Cecot mantindran una sèrie d'avantatges, entre les que destaquen el descompte d’un 30% sobre la Tarifa Excellence, promocions exclusives per a empreses i professionals per assistir a fires i congressos i accés a promocions puntuals amb descompte sobre Seient Priority i Tarifa Optima.

 

Una de les principals estratègies que la companyia està desenvolupant en aquest any 2017 és la d'ampliar el nombre de freqüències des de l'Aeroport de Barcelona-El Prat en les principals rutes domèstiques, i que compten amb un marcat caràcter de negoci. Així, Vueling comptarà amb fins a 12 freqüències diàries a les Illes Balears, 9 freqüències en la ruta a Bilbao, fins a 7 freqüències diàries a Sevilla i 5 a Màlaga i Granada, entre d’altres.

 

A més, la companyia posa en marxaVueling Next, un pla de desenvolupament de futur sustentat en dues línies d'actuació: l'excel·lència operativa i el servei al passatger. Tot això amb l'objectiu d'afermar-se com una de les Low Cost Carrier de referència a Europa, consolidant el seu lideratge en l'aeroport de Barcelona i també capturant, durant els propers anys, una part del creixement del mercat europeu.

 

Després de la firma del conveni amb la Cecot, el president de Vueling, Javier Sánchez-Prieto, ha afirmat: "Vueling és una companyia molt propera a l'empresari de la petita i mitja empresa gràcies a la seva competittivitat en preus i la flexibilitat d'horaris i destinacions que oferim, especialment des de l'aeroport de Barcelona. La col·laboració amb la Cecot és essencial per poder atendre millor les necessitats del passatger de negoci, que a dia d'avui suposa prop d'un 40% del total dels nostres passatgers.”

 

Vueling és actualment la principal companyia de l'Aeroport de Barcelona-El Prat amb un 40% de la quota de mercat i havent-hi transportant el passat any 2016 més de 16 milions de passatgers des d'aquest aeroport.

 

Per la seva part, Antoni Abad ha declarat que el conveni amb Vueling respon a un dels principals objectius de la patronal, el de facilitar millors condicions als seus associats en la contractació de serveis, gràcies a l'agregació de demanda. En aquest cas, amb el principal operador de vols a l'aeroport de Barcelona. "Les condicions que ofereix Vueling a les nostres empreses associades són molt beneficioses. A dia d'avui prop més de 3.500 empreses han fet ús del servei de Vueling des que oferim aquesta possibilitat".

 

Sobre Vueling

Vueling, companyia que forma part del grup IAG, és la principal aerolínia de l'Aeroport de Barcelona-El Prat, on el passat any 2016 va transportar 16 milions de passatgers. De cara a la propera temporada d'estiu 2017 Vueling comptarà amb 130 destinacions de curt i mig radi a Europa, Nord d'Àfrica i Orient Pròxim, que seran operats amb una flota conformada per més de 100 avions dels models Airbus A319, A320 i A321.

 

Sobre la Cecot

La Cecot és una associació empresarial multisectorial, constituïda el 1978 i integrada per 40 gremis i associacions empresarials; una patronal de patronals, que aglutina els interessos dels seus gremis i associacions, que actua com a representant davant dels interlocutors socials i presta|deixa directament o indirectament els serveis més avançats i de valor afegit per fomentar la competitivitat d'autònoms, microempreses, pimes i grans empreses.

 

 

Per més informació:

Vueling Airlines, SA

Xabier Martínez

Tel: 93 378 78 83

prensa@vueling.com

 

Cecot

Tel: 93 736 11 15

Móvil: 630 91 80 26

comunicacio@cecot.org

Documents relacionats