La plataforma FEM Vallès ha celebrat aquesta setmana la seva Assemblea General

La plataforma FEM Vallès ha celebrat aquesta setmana la seva Assemblea General

Fotografia dels representants de les entitats de FEM Vallès

La trobada dels representants, entre els que es trobaven el president i el secretari general de la Cecot, Antoni Abad i David Garrofé, ha tingut lloc a la seu del CIESC.

12/02/18 · Cecot


El Consell d’Empresaris Intersectorial de Sabadell i demarcació, el CIESC, ha acollit aquest dilluns l’Assemblea General de la Plataforma Fem Vallès, que agrupa a organitzacions empresarials, col·legis professionals, entitats socials, sindicats i empreses amb l’objectiu de potenciar el Vallès com a eix vertebrador de l’industrialisme català.

A l’assemblea, s’ha presentat la memòria i el balanç de les accions que s’han portat a terme aquest 2017, i s’ha fet un repàs de les propostes i treballs més destacables de Fem Vallès. La trobada ha servit, també, per calendaritzar les línies de treball per aquest any.

El Vallès és el pol manufacturer i exportador més important del sud d’Europa, situat en una de   les zones més demogràficament poblades, amb més d’1 milió 400 mil habitants.

Des de la seva creació, segueix mantenint un alt nivell d’interlocució amb l’Administració i amb la societat civil. Entre d’altres accions estratègiques, participa activament en el Pla de Mobilitat del Vallès en la definició dels seus continguts. L’objectiu de Fem Vallès és el de compartir propostes que milloren el creixement econòmic i contribueixen a garantir el progrés social i l’ordenació del territori

Fem Vallès va ser fundat el 2011 per Cecot, Ciesc, UEI i Via Vallès. Actualment, també en formen part: les delegacions del Vallès Oriental i Occidental del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’edificació de Barcelona, la delegació del Vallès del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, la delegació del Vallès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, les delegacions del Vallès dels sindicats UGT i CCOO, Cerdanyola Empresarial, Baricentro, Castellbisbal Empresarial i Sant Cugat Empresarial.