Acollim la Torxa Olímpica que commemora el 25è aniversari de Terrassa com a subseu dels Jocs Olímpics

Acollim la Torxa Olímpica que commemora el 25è aniversari de Terrassa com a subseu dels Jocs Olímpics

Fotografia de la delegació de persones de la Comissió Organitzadora

Durant una setmana l'edifici institucional tindrà exposat l'atri amb la Torxa Olímpica on els associats podran visitar-la.

14/02/17 · Cecot


El vicepresident de la Cecot, Josep Armengol, ha donar la benvinguda al president d'Hockey per Terrassa, Francesc Salvatella i a una delegació de la Comissió Organitzadora del 25è aniversari dels Jocs Olímpics a la seu de la Cecot i ha agraït la possibilitat d'acollir durant una setmana l'atri amb la Torxa Olímplica.

Aquesta exposició s’emmarca en els actes commemoratius del 25è aniversari de la celebració dels Jocs Olímpics que van tenir Terrassa com a subseu d'hoquei herba.

I des de la Cecot es vol recordar que el vincle més directe de l’entitat amb aquesta efemèride tan important per la ciutat és inherent a la figura de Martí Colomer i Ribas (1930-2015), vice-president de la Cecot (1991-2013), i persona vinculada a l’Institut Industrial durant gran part de la seva vida professional.

Colomer va ser jugador, àrbitre i directiu d’hoquei; primer en el CD Terrassa, on va ser en dues etapes el president de la seva secció d'hoquei. I després a la Federació Catalana de Hockey, en què entre 1964 i 1981 va ocupar diversos càrrecs, entre ells el de president de 1976 a 1981, durant el seu mandat va crear els camps de gespa artificial de Montjuïc i Terrassa.

Paral·lelament, el 1980 va entrar a la Federació Espanyola i entre el 1984 i el 1992 va ser director adjunt de la subseu de Terrassa durant els Jocs Olímpics de Barcelona.

El 1996 va ser elegit president de la Federació Espanyola i es va mantenir en el càrrec durant dotze anys, fins al 2008, quan en deixar-lo va ser nomenat el seu president d'honor.