El Gremi de Jardineria de Catalunya organitza la seva Jornada Tècnica anual a la comarca de La Garrotxa

El Gremi de Jardineria de Catalunya organitza la seva Jornada Tècnica anual a la comarca de La Garrotxa

Fotografia durant la roda de premsa a Can Trona de La Vall d'en Bas

L'auditori de Can Trona i els jardins de l'Hotel Vall de Bas acolliran el proper 21 de febrer aquest esdeveniment professional de la jardineria de referència per professionals, proveïdors, tècnics i escoles de jardineria.

15/02/17 · Gremi de Jardineria de Catalunya


El programa ofereix ponències sobre les tendències de la jardineria actual: gespa sostenible, cobertes vegetals o combinacions florals, que comptarà amb un dels referents europeus com és Christian Amiel. 
 
 
El president del Gremi de Jardineria de Catalunya, Eudald Morera i l'alcalde de la localitat gironina de La Vall d'en Bas, Lluís Amat, han presentat aquest matí en roda de premsa la nova edició de la Jornada Tècnica promoguda pel Gremi, que tindrà lloc el proper 21 de febrer en aquesta població de la comarca de la Garrotxa. 
 
La presentació, que ha tingut lloc al Centre de Cultura i Natura, Can Trona, espai que albergarà la Jornada Tècnica del sector, ha explicat també amb la presència del secretari del Gremi, Antoni Arimany i amb Agustí Anglada, vocal de la Junta Directiva.
 
És la primera edició que es desenvoluparà fora de la província de Barcelona, donant així continuïtat a la decisió de la Junta Directiva de canviar cada any el lloc de celebració de la Jornada Tècnica i la reunió de l'Assemblea. Així doncs, l'auditori Can Trona i els jardins de l'Hotel Vall de Bas acolliran aquest esdeveniment professional de la jardineria, que amb el format Jornada Tècnica, Exposició de patrocinadors i Assemblea General pretén ser trobada de referència dels jardiners, proveïdors, tècnics i escoles de jardineria. 
 
Les ponències d'aquest any seran diverses i s'ajusten a les tendències de la jardineria actual: Gespa sostenible amb Josep Cirera, expert en gespes; Combinacions florals amb Christian Amiel, un dels referents europeus en aquest tema; i l'última ponència sobre cobertes vegetals amb Andreu Massoni, que va fer la coberta de l'auditori. 
 
Vint patrocinadors han confirmat l'assistència com a expositors en el hall de l'auditori i en el jardí de l'hotel.
 
La jornada finalitzarà amb l'Assemblea anual i un esmorzar relacional de socis i patrocinadors.
 
 
Sobre el Gremi de Jardineria de Catalunya
El Gremi, amb més de 300 socis, és el portaveu del sector davant les diferents administracions, associacions i entitats. Participa i difon la pràctica totalitat de les jornades tècniques que es fan a tot el territori. 
 
Representa Catalunya i l'Estat davant el ELCA (Associació Europea d'empreses de Jardineria) i treballa per a la dignificació de la professió, promovent iniciatives com a Viles Florides i la divulgació a espais televisius com l'Espai Terra de Tv3. Es Patró de la Fundació de la Jardineria i el Paisatge. Recentment ha signat el Compromís ciutadà amb la sostenibilitat amb l'Ajuntament de Barcelona.

Documents relacionats