El Gremi de Flequers es desmarca de la campanya comercial 'Pan con pan, (no es) comida de tontos'

El Gremi de Flequers es desmarca de la campanya comercial 'Pan con pan, (no es) comida de tontos'

Logo Flequers de Terrassa i Comarca

El Gremi recorda que la campanya està promoguda per una empresa privada sobre un producte determinat que, casualment, s'ha iniciat a Terrassa.

19/05/17 · Gremi de Flequers i Pastissers de Terrassa i comarca


Arran de les notícies que s’han produït en els darrers dies als mitjans de la ciutat, des del Gremi es vol posar de manifest que la campanya comercial “Pan con pan, (no es) comida de tontos” no està promoguda per molts dels forners terrassencs, ni s’estan recollint signatures per sol·licitar la supressió d’aquest refrany. Es tracta d’una iniciativa comercial d’una empresa privada i d’un producte determinat que casualment s’ha iniciat a Terrassa.

Actualment des del Gremi s’està duent a terme tot un seguit d’actuacions amb l’objectiu de divulgar els beneficis del consum de productes de la fleca i pastisseria artesans, dignificar la professió, i lluitar per garantir una bona comercialització del pa en les condiciones higièniques que estableix la normativa vigent i promoure els productes ecològics i de km 0.

Aquestes iniciatives es basen en informar, formar i assessorar àmpliament als agremiats de totes les novetats que es produeixen al sector i contribuir a la professionalització del personal dels obradors i dels dependents dels establiments; “no pas en posar-nos en un jardí que no hi tenim res a collir, al pa, pa, al vi, vi i l’aigua clara”.