El Gremi de la Construcció del Vallès i l'empresa d'assegurances Mapfre signen un conveni de col·laboració

El Gremi de la Construcció del Vallès i l'empresa d'assegurances Mapfre signen un conveni de col·laboració

Fotografia de Pérez, Hoya i Palet posterior a la signatura

Mitjançant Hoya Corredoria d'Assegurances el Gremi de la Construcció del Vallès i Mapfre han arribat a un acord per oferir productes asseguradors amb condicions especials a les empreses del sector agremiades.

09/01/18 · Gremi de la Construcció del Vallès


El president del Gremi de la Construcció del Vallès, Toni Palet, i el director territorial de Mapfre, Joaquim Teixidóhan donat inici al nou curs econòmic i empresarial, signant aquesta setmana un conveni de col·laboració entre ambdues organitzacions. A la signatura també hi ha participat el director de Mapfre Terrassa, Xavier Pérez.

L’acord, assolit mitjançant la intermediació del representant Paco Hoya, d’Hoya Corredoria d’Assegurances, té com objectiu oferir productes asseguradors amb condicions especials, en preus i cobertures, per a les empreses del sector de la construcció agremiades.

Segons Palet, “a la junta estem satisfets de poder oferir als nostres agremiats unes condicions avantatjoses exclusives en els productes comercialitzats per Mapfre. Com a col·lectiu empresarial del sector creiem que accions com aquestes ajuden directament a la competitivitat de les empreses”.

Per la seva part, el director de Mapfre a Terrassa ha dit durant la signatura que “Mapfre, com a companyia global de referència a nivell internacional recolzarà als socis del Gremi aportant productes i solucions asseguradores adaptades a cada agremiat”.

El conveni ofereix un ampli ventall de productes per al sector amb unes condicions molt avantatjoses entre els que s’inclouen des d’auditories asseguradores gratuïtes; pòlissa desenal; tot risc de la construcció; responsabilitat civil per administradors i directius i la general; assegurança mèdica; assegurança d’accidents de conveni; productes de previsió empresarial, autos i multirisc industrial, entre molts altres.

“Tenint en compte i sent coneixedors de la importància d’aquest tipus de serveis en les empreses del sector de la construcció és un orgull per a la meva corredoria haver pogut col·laborar a forjar aquest pacte entre un gremi de prestigi com el de la Construcció del Vallès i una entitat com Mapfre, que és una companyia líder en solucions asseguradores a nivell mundial i especialista en l’àmbit de la construcció”, ha afirmat Hoya en el moment de la signatura del conveni.

Documents relacionats