Altres avantatges

 • Servei de Facturació electrònica

  Servei de Facturació electrònica

  Vols facturar de forma fàcil, ràpida i segura?

  La Cecot t’ofereix el servei de Facturació Electrònica perquè puguis facturar tant a empreses com a l’administració pública, amb totes les garanties legals i de forma gratuïta.

 • Servei Financer

  Servei Financer

  Què és el  Servei Financer?

  El nou servei Financer de la Cecot és un servei integral que pretén facilitar l’accés al finançament a empreses, autònoms i emprenedors membres de la Cecot. El nou servei financer ofereix assessorament i consultoria personalitzada amb l’objectiu que els associats puguin exposar la seva problemàtica de finançament i obtinguin prescripcions i possibles solucions, contribuint així a la consolidació i creixement de les seves empreses i a la millora de la competitivitat empresarial.

 • Servei d

  Servei d'Estalvi Energètic

  La Cecot ha ampliat el Servei d'Assessorament en Estalvi Energètic per ajudar-te a estalviar en la teva factura elèctrica i/o de gas. Els nostres assessors analitzaran gratuïtament el perfil de consum de la teva empresa per oferir-te una proposta d'estalvi en el subministrament, assessorant-te en la gestió. 

   

 • Servei d

  Servei d'Informes d'Empreses

  • Necessites informació sobre una empresa? La Cecot t'ofereix el Servei d'Informes d'Empreses que et permetrà conèixer dades bàsiques del perfil de l'empresa

 • Servei d

  Servei d'Estalvi en Telefonia

  Necessites optimitzar la infraestructura en telefonia de la teva empresa? Demana'ns el teu estudi  multioperador gratuït i redueix la teva factura.

 • Servei de Prevenció de Riscos Laborals

  Servei de Prevenció de Riscos Laborals

  En matèria de seguretat i salut laboral, no t'arrisquis! Demana'ns la teva auditoria documental gratuïta.

 • Servei d

  Servei d'Assessorament en Productes Financers

  Necessites finançament per fer front a un projecte o inversió? Vols exportar el teu negoci? 
  La Cecot ha signat acords amb les entitats bancàries CaixaBank, BancSabadell, Banc Santander i Caixa d'Enginyers perquè puguis exposar directament les teves necessitats financeres.

 • Servei de Reclamacio de Deutes

  Servei de Reclamacio de Deutes

  Què has de fer davant un deute vençut i exigible?
  Reclama! És el teu dret.

  El Servei de Reclamacio de Deutes t'ajuda en el procès de recobrament aplicat per a les empreses, i serveix per recuperar impagaments de fins a 250.000 euros.

 • Servei de comunicacions electròniques certificades

  Servei de comunicacions electròniques certificades

  Certifica electrònicament les teves comunicacions i estalvia temps i diners.

  Aquests productes (missatges certificats: SMS i email), no només aporten seguretat jurídica, sinó que són fàcilment usables i proporcionen una millora dels processos de les empreses.

 • Cessió i lloguer d

  Cessió i lloguer d'espais

  Un dels serveis que ofereix la Cecot és la cessió o el lloguer de les sales de l’entitat per tal que es puguin fer reunions, sessions informatives, conferències, etc.

 • Servei de Bases de dades

  Servei de Bases de dades

  No saps a qui dirigir-te? La Cecot t'ofereix llistats d'empreses.

  Amb el Servei de Bases de dades que t'ofereix la Cecot podràs accedir a les dades de les empreses que necessitis per poder realitzar accions comercials, accions de televenda, etc.

 • Registre d'Empreses Acreditades de Catalunya (REA)

  S’hi han d’inscriure totes les empreses amb domicili social a Catalunya, que vulguin ser contractades o subcontractades, per treballar amb una obra de construcció. Els promotors immobiliaris i autònoms sense treballadors, no tenen l’obligació de fer aquest tràmit.

 • Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya (TATC)

  Dona una resposta  ràpida i econòmica als teus conflictes o controvèrsies, utilitza el servei d’arbitratge del TATC.

 • Correu @cecot.es

  Ara el correu dels usuaris del domini @cecot.es més net i segur que mai