Espectacles Espectacles

La Cecot et porta al Circuit de Barcelona-Catalunya al millor preu.

Una experiència inoblidable al teu abast.

Situa't al centre de l'acció i gaudeix de l'espectacle en primera linia. Els productes VIP que t'ofereix el Cicuit de Barcelona-Catalunya et permetran viure en un entorn exclusiu tota l'emoció d'un Gran Premi: com a incentiu per als teus treballadors, com a regal per als teus clients o un espai on poder fer contactes i negocis en un ambient distès i diferent.

Es presenten en diferents categories:
 

Silver Member

Pensat per viure tota la màgia dels grans premis, aquest producte inclou accés al Silver Member Village + Entrades per al divendres, dissabte i diumenge, o només diumenge, del Gran Premi, amb seient numerat en la Tribuna “I” del Circuit. Una tribuna coberta situada just davant de l'entrada de pit lane que ofereix una visió immillorable dels monoplaces i motos entrant a la recta principal a gran velocitat.


Gold Member

Per sentir-se un privilegiat entre els privilegiats. Aquest producte inclou accés a Suite + entrada numerada per al divendres, dissabte i diumenge, o només diumenge, de Gran Premi en Tribuna Principal. Aquesta és la tribuna més emblemàtica de Circuit de Barcelona-Catalunya que permet gaudir dels millors moments de la carrera, veure la graella de sortida, els pit stop i la cerimònia del podi. A més podrà viure l'ambient de la principal zona de shopping, on trobarà els productes oficials d'equips i pilots.


Avança't a tots, escalfa motors i viu l'emoció com mai amb la Cecot i el Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

Ja pots comprar les teves entrades per al:

F1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2018. De l'11 al 13 de maig de 2018* 

GP MONSTER ENERGY DE CATALUNYA DE MOTOGP 2018 . Del 15 al 17 de juny de 2018*

(*dates subjectes a canvis)

 


Contacte per a més informació:

93 736 60 00
acordsidescomptes@cecot.org


* Imatges cedides pel Circuit de Barcelona-Catalunya