Servei Financer Servei Financer

T’apropem el crèdit que necessites per finançar els projectes de la teva empresa.

Què és el Servei Financer?


Un servei que vol apropar el crèdit a les empreses, a través d’oferir assessorament i consultoria financera personalitzada, amb l’objectiu que els nostres associats puguin exposar directament les seves necessitats de finançament, contribuint així a la millora de la competitivitat empresarial.

Què t’ofereix el Servei Financer?
 

CERCA DE FINANÇAMENT


 

Els mecanismes que disposem per acompanyar a les nostres empreses en la cerca de finançament van des dels diferents convenis que hem signat amb les principals entitats bancàries, com Banc
Sabadell, CaixaBank, Banc Santander o Caixa d’Enginyers, a col·laboracions més específiques destinades a finançar la innovació a través d’instruments de caràcter públic com ENISA, CDTI, ICF, COFIDES o, els mateixos incentius fiscals.

 

Els nostres assessors financers així com els operadors de suport a la innovació compten amb anys d’experiència tan en la gestió d’incentius fiscals com en la cerca de finançament privat.
 

INVERSIÓ PRIVADA

La Cecot, a través de la seva xarxa de Business Angels (BANC) i amb el suport d’Autoocupació i el Institut Català de Finances, posa en contacte inversors privats amb emprenedors que cerquen
finançament per al desenvolupament dels seus projectes empresarials.

 

BANC està constituïda per Business Angels (empresaris, directius i professionals de diferents sectors) que volen invertir i formar part de nous projectes empresarials, persones que aporten capital,
coneixements, contactes i confiança. Aquest inversors poden aportar valor afegit a les seves inversions, és a dir, capital, experiència, know-how i contactes empresarials. BANC és membre de la Fundación Privada para el Fomento de las Redes Business Angels en España (ESBAN), de la Asociación Española de Business Angels (AEBAN) i és membre principal de la European Business Angels Network (EBAN). També és membre de la Global Business Angels Network (GBAN) i Country Manager de la Global Entrepreneurship Network (GEN Spain).

 

OPTIMITZACIÓ FINANCERA


 

Posem a disposició de les empreses un equip d’assessors fiscals especialitzats que t’ajudaran a fer una diagnosi dels recursos financers, per mesurar i predir els resultats de les operacions futures,
optant per la millor decisió d’inversió.

T’oferim assessorament per ajudar-te a:

• Revisar la gestió de la teva àrea administrativa i financera.
• Analitzar la situació financera actual de la teva empresa.
• Autodiagnòstic econòmic-financer.

 

DEDUCCIONS FISCALS


Els nostres assessors us ajudaran a identificar les activitats de recerca, de desenvolupament i d’innovació susceptibles de deducció i us assessoraran en:


• Informació de Finançament Públic (préstecs participatius) per ampliació, internacionalització o creixement empresarial.
• Identificar els possibles ajuts i subvencions d’empreses Catalanes amb filials a la resta d’Espanya per Inversió Industrial, ampliació productiva o R+D.

 

 

Si necessites finançament contacta amb nosaltres!
Només ens has de trucar al telèfon d’atenció 93 736 11 00 (Sra. Rosa Mari Alonso) o enviar-nos un correu electrònic a info@cecot.org.

AMB EL SUPORT DE:

logo_bancsabadell Resultado de imagen de caixa enginyers