El teu Servei de Missatgeria Internacional El teu Servei de Missatgeria Internacional

Descomptes exclusius en els teus enviaments internacionals amb una de les majors empreses de distribució de paquets del món present en més de 220 països i territoris.

UPS® és un líder a nivell mundial en logística present en més de 220 països i territoris arreu del món.

Gràcies a l'acord entre la Cecot i UPS, podràs beneficiar-te d'una àmplia gamma de solucions:

• Perquè els teus enviaments arribin al més aviat possible, els serveis UPS Express Plus®, UPS Express® o UPS Express Saver® i, per als teus enviaments que no són tan urgents, el servei UPS Standard® suposa l'equilibri perfecte entre urgència i preu.

• Una xarxa de 1.200 ubicacions UPS Access Point™ a Espanya i 27.000 al món. Aquestes ubicacions són botigues de barri a prop teu amb horaris comercials on pots recollir i dipositar els teus paquets quan millor et convingui, fins i tot durant el cap de setmana, oferint una major flexibilitat.

• Eines de facturació on-line per a un millor control de la despesa.

• Sistemes per a l'emplenament de documentació de duanes sense paper.

• Un gran ventall de solucions per a la gestió de devolucions.

• Sistemes de seguiment on-line de la situació dels enviaments que et permet conèixer on són els teus paquets en cada moment.

Notificacions immediates d'avís i la possibilitat per al destinatari de canviar el lloc o la data de lliurament amb UPS My Choice®.

 

Si ets una empresa amb enviaments regulars, les tarifes especials per a socis de la Cecot et permetran optimitzar al màxim el teu cost de transport.
Per sol·licitar més informació i aconseguir el teu número de client, truca'ns al 93 736 60 00 o envia'ns un email a acordsidescomptes@cecot.org i sol·licita la visita d'un assessor d'UPS, que es posarà en contacte amb tu en breu per ajudar-te.
 

 

Contacte per a més informació:

93 736 60 00

acordsidescomptes@cecot.org