Spamina

Ara el correu dels usuaris del domini @cecot.es més net i segur que mai

• Davant l'augment d’SPAM que s'ha produït en els darrers anys (180.000 milions de correus diaris), la Cecot ha decidit millorar el seu servei de correu electrònic a través de Spamina, la solució antispam líder del mercat.

 

• Amb aquest nou sistema els socis de la Cecot amb correus @cecot.es reben un mail informant dels correus considerats spam que s'han posat en quarantena, podent consultar el remitent i recuperant-los en cas que siguin vàlids. També disposaran d'un Panell de Control Personal totalment personalitzable des d'on podran configurar opcions avançades com la periodicitat del mail que informa dels correus en quarantena.

 

• La solució d'Spamina constitueix una protecció completa de correu dels nostres clients davant les amenaces més comunes d'spam i malware, a través d'una defensa perimetral la depuració es realitza mitjançant avançats motors de filtrat. Aquests correus són emmagatzemats, complint les normatives legals i els requeriments del client, per poder ser fàcilment buscats i recuperats.

 

• Spamina és una companyia internacional que desenvolupa solucions innovadores de Cloud Email & Web Security, en entorns Public Cloud, Hybrid i Private Cloud, orientades a tot tipus d'empreses amb l'objectiu de garantir la gestió i el total control del correu electrònic i el trànsit web tant a administradors com a usuaris.

 

En cas d’incidència amb el seu compte de correu @cecot.es poden contactar trucant al telèfon 935480497 o per correu electrònic a serveitecnic@cecot.es

 

Correu @cecot.es

Spamina, la solució antispam líder del mercat

Documents relacionats

Enllaços relacionats