Club Cecot d'Innovació i Tecnologia

Patronal catalana Cecot - Club Cecot d'Innovació i Tecnologia
Club Cecot d'Innovació i Tecnologia

El Club Cecot d’Innovació i Tecnologia es crea per ser l’espai de referència de les empreses on poden participar del debat i l’intercanviï d’experiències i bones pràctiques que les ajuda a impulsar les claus de la innovació com element indispensable per augmentar la competitivitat.

L’activitat del Club Cecot d’Innovació i Tecnologia es desenvolupa en dos àmbits diferents:

a) La difusió de la cultura de la innovació.

b) El desplegament d’activitats orientades a la formació, l’assessorament, i la promoció de la innovació tecnològica.

En aquest sentit acompanya les empreses en el seu procés cap a la innovació i les ajuda a definir i planificar els seus objectius, a avaluar els punts febles i forts i a cercar els elements diferenciadors que les situï en una posició d’avantatge en el mercat.

Bloc del Club: http://www.clubinnovatech.cat/
Agenda d'activitats


     
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Següent pàgina  
 • ACTE RECOMANAT: IND+I 2017 2a Trobada anual sobre indústria i innovació

  Data
  26/04/2017
  Hora
  09:00 h
  Lloc
  Delta Business Center Viladecans | Carrer de la Tecnologia, 19, 08840 Viladecans, Barcelona

  IND+I 2017

  Després de l’èxit de la primera edició, el dimecres 26 d’abril celebrarem el segon IND+I al Viladecans Business Park. En aquesta edició es reuniran alguns dels grans xamans de la indústria i la innovació. Com la Mariana Mazzucato, una de les economistes actuals més influents a nivell mundial, que presentarà, en primícia, la seva teoria sobre el rol emprenedor de l’estat i la Innovació orientada a missions socials i ambientals.

  I també l’Elisa Martín, directora de tecnologia i innovació d’IBM España, el Luis Ruiz-Ávila, doctor en biologia especialitzat en genètica i director general d’Spherium Biomed, el Guillermo Dorronsoro, degà de la Deusto Business School i apòstol de la Indústria 4.0, i en Xavier Ferràs, degà de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic, entre altres ponents.

  Amb ells descobriràs què farem els humans si treballen les màquines. Veuràs com els cotxes autònoms es convertiran en les noves sales d’estar i oficines. I coneixeràs un CEO que treballa tot el dia i no necessita dormir.

  Aprofita aquesta experiència excepcional i diferent per reflexionar i debatre conjuntament quins són els camins que s’obren en l’horitzó de la indústria en el nostre planeta i per conèixer quins estan encara per obrir.

 • Jornada sobre IoT

  Data
  09/02/2017
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  Aula Magna de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  Jornada sobre IoT

  La interconnexió digital d’objectes està revolucionant els nostres hàbits de consum, la manera de produir i d’abastir-nos. Per aquest motiu, des del Club Cecot d’Innovació i Tecnologia hem previst una sessió dedicada a la internet de les coses, on oferirem diverses experiències que connecten les coses quotidianes amb internet, i com això està influint en els processos de producció i comercialització.
   

  PROGRAMA

  08:30 - Cafè de benvinguda.


  09:00 - Presentació de la jornada a càrrec  Sr. Xavier Martín, Club Cecot Innovació i Tecnologia. 

  09:15 - Introducció a la Indústria 4.0 i al Internet de les Coses, Sr. Josep Lluís Checa, Comissionat pel Desenvolupament Digital, Centre Tecnològic Leitat.

  Ponències sobre experiències reals:

  09:45 - Rockwell Automation, Sr. Antoni Rovira
  10:00 - Hipra-IBM, Sr. Marc Riart
  10:15 - Energy Tools, Sr. Jordi Rabat
  10:30 - Engidi, Sr. Gerard Fernández
  10:45 - Konodrac, Sr. Jordi Gilabert
  11:00 - Debat i conclusions                         
   

 • Visita a les instal.lacions de B.Braun

  Data
  01/02/2017
  Hora
  10:00 h
  Lloc
  B.BRAUN, Ctra. de Terrassa, 121 , de Rubí (Accés Passeig de la Riera)

   El Club Cecot d'Innovació i Tecnologia ha organitzat una visita a les instal·lacions de B. Braun a Rubí, tenint en compte que és tracta d'un dels fabricants de solucions efectives per al sector sanitari líder al món. 

  Des de la planta de Rubí s'investiguen i desenvolupen les últimes tecnologies mèdiques per al tractament i tancament de ferides i es fabriquen diferents solucions farmacèutiques.

  També compta amb un centre d'investigació i desenvolupament de medicaments injectables.

  La visita anirà a càrrec del Sr. Manuel Jiménez, ex-conseller delegat de B.Braun.