ACTE RECOMANAT: IND+I 2017 2a Trobada anual sobre indústria i innovació

ACTE RECOMANAT: IND+I 2017 2a Trobada anual sobre indústria i innovacióConvoca
Club Cecot d'Innovació i Tecnologia
Fecha
26/04/2017 - 26/04/2017
Hora
09:00 h - 17:00 h
Lugar
Delta Business Center Viladecans | Carrer de la Tecnologia, 19, 08840 Viladecans, Barcelona

IND+I 2017

Després de l’èxit de la primera edició, el dimecres 26 d’abril celebrarem el segon IND+I al Viladecans Business Park. En aquesta edició es reuniran alguns dels grans xamans de la indústria i la innovació. Com la Mariana Mazzucato, una de les economistes actuals més influents a nivell mundial, que presentarà, en primícia, la seva teoria sobre el rol emprenedor de l’estat i la Innovació orientada a missions socials i ambientals.

I també l’Elisa Martín, directora de tecnologia i innovació d’IBM España, el Luis Ruiz-Ávila, doctor en biologia especialitzat en genètica i director general d’Spherium Biomed, el Guillermo Dorronsoro, degà de la Deusto Business School i apòstol de la Indústria 4.0, i en Xavier Ferràs, degà de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic, entre altres ponents.

Amb ells descobriràs què farem els humans si treballen les màquines. Veuràs com els cotxes autònoms es convertiran en les noves sales d’estar i oficines. I coneixeràs un CEO que treballa tot el dia i no necessita dormir.

Aprofita aquesta experiència excepcional i diferent per reflexionar i debatre conjuntament quins són els camins que s’obren en l’horitzó de la indústria en el nostre planeta i per conèixer quins estan encara per obrir.