Les aplicacions de la realitat augmentada i realitat virtual de la indústria

Les aplicacions de la realitat augmentada i realitat virtual de la indústriaConvoca
Associació d'Empreses d'Informàtica i Tecnologies de la Comunicació de Catalunya (ASEITEC)
Data
08/02/2018 - 08/02/2018
Hora
08:30 h - 10:00 h
Lloc
seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

Realitat Augmentada i realitat virtual son tecnologies que estableixen una nova relació entre l'entorn, les persones i els sistemes d'informació i poden actuar en temps real superant límits en el temps i intercanviant dades a un nivell desconegut fins ara.

La realitat física i digital estan cada vegada més a prop. Ara és possible barrejar entorns físics amb elements virtuals que aporten informació addicional per construir realitats totalment digitals amb les que es pot interactuar.

En l'entorn industrial aquestes tecnologies poden ser utilitzades de múltiples formes que milloren els processos, el disseny, la producció, la simulació, el manteniment, la formació, la difusió de productes, etc. Per altra banda, l’extremada usabilitat d’aquestes tecnologies permet una ràpida adaptació en les instal·lacions industrials. Els dispositius que realitzen la visualització són eines d’ús habitual: tauletes, mòbils, glasses, wereables.

Tot això, permet pensar en el protagonisme d’aquestes tecnologies a la indústria. Per aquest motiu hem organitzat una sessió en la qual explicarem el potencial d’aquestes tecnologies i us convidem a comprovar amb experiències reals l’aplicació de la Realitat Virtual i Augmentada: Airbus, ABB, Danobat, Arcelor, Acciona, etc.

Presenta l'acte en Xavier Riba, Soci Director a Innovae.Consultor especialitzat en Realitat Augmentada, Realitat Virtual, entorns mòbils i dispositius weareables.